Belangenbehartiging voor toeristische en recreatieve ondernemers

Ben je als ondernemer of als organisatie actief op het gebied van recreatie en toerisme? Doe dan mee aan het werk van Stichting het Drentse Veenland. Als stichting behartigen we de belangen van tientallen ondernemers en organisaties in de toeristische en recreatieve sector. Kijk hieronder voor meer informatie en lees ook even de pagina over donateur worden. Mailen voor meer informatie mag ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Stichting het Drentse Veenland brengt via gebiedspromotie de sterke punten van de Zuidoosthoek van Drenthe onder de aandacht van een breed publiek en stimuleert zo het toerisme. Daarbij werkt de stichting intensief samen met Tourist Info Emmen en het International Naturpark Moor. Daarnaast zetten we ons ook in voor promotie van de activiteiten van de aangesloten ondernemers.

De stichting heeft nauwe banden met allerlei instellingen en organisaties, zoals gemeente Emmen, Internationaal Naturpark Moor, Staatsbosbeheer, GEO-park De Hondsrug en Tourist Info Emmen. We werken graag samen met gelijkgestemde partners om het Drentse Veenland op de toeristische kaart te zetten. In juni 2013 hebben we gekozen voor de naam Het Drentse Veenland en zijn er een nieuw logo en een nieuwe slogan ontwikkeld.

Op toeristische beurzen, infomarkten en speciale themadagen, zijn we duidelijk aanwezig. Stichting het Drentse Veenland wordt daardoor een bekende partner in de toeristische en recreatieve sector.

Interesse om donateur te worden Stichting het Drentse Veenland? Lees hier verder voor meer informatie.

 

Het Drentse Veenland
 

Stichting 't Veenland
p/a Verl. van Echtenskan NZ 2
7894 EA Zwartemeer

Close Panel

Login